Ce zic altii despre mine

jurnal pentru copii

La „Jurnal pentru copii” ne întâlnim cu Natalia şi Anastasia, fiicele fotbalistului Cristi Chivu, care au luat lecţii pentru a deveni printese cu acte-n regulă! Mai târziu, vorbim despre un sport care îmbină trei tipuri de mişcare. Citește continuarea »

adrian nanulescu - la pranz cu wall street

Un manager sobru care stie ca este perceput un executiv dur, orientat spre performanta, Adrian Nanulescu, CEO La Fantana, a acceptat invitatia wall-street.ro la pranz. Spune ca ii displace zona de confort in activitatea de business. Citește continuarea »

adrian nanulescu - business magazin

Dincolo de cursa de business în care aleargă zi de zi, Dragoş Petrescu, Emil Bituleanu, Adrian Nănulescu şi alţi oameni de afaceri au decis să treacă la următorul nivel de performanţă şi la următorul sport de statut. Citește continuarea »

adrian nanulescu - la fantana estimeaza crestere

Piaţa de aprovizionare cu apă pentru birouri se îndreaptă spre maturitate. Potenţial există, dar este condiţionat de contextul economic. Fără o creştere care să genereze un sentiment de încredere puternic şi disponibilităţi efective de resurse, piaţa evoluează lent. De aceea ne dorim să creştem pe segmentul purificatoarelor pentru acasă. Companiile deja cer aceste sisteme(…)”, a declarat Adrian Nanulescu Citește continuarea »

adrian nanulescu - la fantana a donat

„În astfel de situaţii nu ne întrebăm dacă să ne implicăm sau nu, ci cum anume. Viaţa, sănătatea, starea de bine sunt lucruri pe care le promovăm şi la care ţinem. Este firesc să ajutăm şi în acest fel la dobândirea şi păstrarea lor”, a declarat Adrian Nanulescu Citește continuarea »

adrian nanulescu - incurajati productia

„În momentul în care pro­ducţia locală, atât a producă­torilor români, cât şi a investitorilor străini, va avea din nou locul bine- me­ritat în cadrul economiei locale, atunci România va ajunge la o creştere economică de 5%“, a spus Adri­an Nanulescu. Citește continuarea »

adrian nanulescu pro tv

„Sa ne respectam mai mult! Sa devina si Bucurestiul un loc civilizat”. Acesta este crezul lui Adrian Nanulescu, un barbat din Bucuresti, care pedaleaza impotriva mitocaniei intr-un oras sufocant, cu un trafic infernal. Citește continuarea »

Lasă un răspuns

Adresa ta de mail nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *