Despre mine

Sunt un buchet de roluri și responsabilități, unele legitime altele la care ader singur. Sunt tată protector, soț iubitor, fiu orfan, ginere independent, șef de toate felurile, subordonat încăpățânat, coleg ajutător, amic simpatic, prieten de nădejde, sportiv ambițios, cetățean responsabil, patriot moderat, vecin cu îndatoriri.

adrian-nanulescu

Provin de la sfârșitul perioadei denumită „baby boomers”, dintr-o familie cu rădăcini românești, singur la părinți, cu o educație în urma căreia am rămas „mobilat” de valori care îmi sunt călăuză în viață, dar și care, în anumite circumstanțe, m-au încurcat. Întreaga mea familie, pe ambele ramuri, a suferit de pe urma regimului comunist.

Am completat această educație bazată pe onoare, respect pentru ceilalți în întregul lor (dar și pentru fiecare în parte), patriotism, corectitudine, muncă și rezultatele ei (oricare ar fi ea), familie (în sensul larg, nu doar ca institutie), cu etică, disciplină, responsabilitate, colegialitate, aplomb pentru rezultate, ambiție, dobândite sau educate în parcursul vieții în societate.

Toată viața mea de adolescent am învățat pentru medicină dorindu-mi să ajung medic ca tatăl meu și mama lui. În final nu a fost să fie așa din motive care țin de regimul de tristă amintire.

Sunt inginer absolvent al Facultății de Transporturi din București, la specializarea Autovehicule Rutiere și EMBA Asebuss-Kennesaw University și mă manifest în domeniul privat al mediului de afaceri românesc ca și consultant, coach, mentor.

Experiența profesională cuprinde și ea un mănunchi de industrii și roluri.

Consultant de afaceri, cu experienta in industrii diferite, cu companii românești antreprenoriale, cu dimensiuni de la mici la foarte mari. Coach de manageri, mentor pentru membrii top managementului. Observ, analizez activitățile unei companii, atat interne cat și cu clienții, furnizorii și poziționarea în raport cu competitorii și direcțiile de viitor.  Identific cu usurinta slăbiciunile și obiceiurile greșite. Apoi împreuna cu managerul general și echipa de management, produc soluții viabile, fie pentru aducerea pe „linia de plutire”, fie pentru dezvoltarea oamenilor și a companiei in proiecte noi.

Am condus în calitate de CEO, alături de echipa de management, compania La Fântâna România, cu focus pe integrarea noii game servicii și livrare de cafea Lavazza în serviciile de distribuție de apă, dar și redefinirea activităților de PR și comunicare.

Rolul de CEO al Antena Group a fost intens și provocator pentru mine în incercarea de a da industriei de televiziune și producție de show-uri TV o cale spre managementul integrat.

În cei 13 ani în Orange România am contribuit la desăvârșirea departamentului Business-to-Business în calitate de Director Comercial, de la primele zile ale sale și până la performanța de talie internațională la care a ajuns. Am făcut din fiecare funcționalitate cate-un capitol distinct cu planuri, execuție și măsurări, iar în final, asamblat cu celelalte structuri, un rezultat final.

Am practicat și practic la scară modul de abordare sistemică, de aici viziunea mea de holistic și integrare.

Din pasiune pentru sport și dorința de a-mi aduce contribuția în dezvoltarea triatlonului în țara noastră, m-am implicat pro bono în Federația Română de Triatlon cu rolul de Presedinte, unde am pus bazele acestei federatii.

Practic triatlon de 12 ani. Mă antrenez disciplinat și constant în fiecare zi. Ca urmare am obtinut titluri de Campion Național la categoria de vârsta si pozitionari Gold si Silver in repetati ani în ierarhia mondială a competitiilor de Ironman.

În final, ceea ce cred că mă caracterizează este dat de un grad mărit de determinare care, asociat cu o anumită direcție sau obiectiv, cu un focus de tip „autist” și cu un team spirit profund pentru o echipa dedicată și meseriașă pe care sa o am alături, duce la rezultate personale și de business.

Îmi doresc să fiu sănătos pentru mine și pentru cei pe cărora le sunt necesar, să fac sport, să fiu un Tată-prieten, un Soț iubit, un Profesionist redutabil, un Cetățean care contează, un Vecin model, un Coleg apreciat, un Prieten drag, un Șef bun, un Subordonat docil, un Român mândru.